Vi tilbyder

Vi tilbyder

Vi bager til erhvervskunder

Har du særlige ønsker som erhvervskunde til den brødproduktion, vi leverer? Hos Bakebread ApS tilbyder vi lækkert, danskproduceret brød, kager, wienerbrød og andet. Alt, hvad vi leverer til vores kunder, er lavet med stolthed og kvalitet. Vi tilstræber hver dag at leve op til vores motto: “Danish quality in every bite”. Vi sætter dermed en stor ære i at kunne få lov til at levere kvalitetsbrød til vores erhvervskunder. Det har været vores store drøm at arbejde med bagværk, og derfor sørger vi for at værdsætte vores arbejde hver dag. Brød er med til at binde meget lækker mad sammen og er dermed en vigtig bestanddel i et måltid. Vi sørger derfor for, at alle vores produkter er lækre, luftige og lige til at spise. Saftige til sidste krumme!

Vi tager gerne imod dine ønsker

Kontakt os, og hør mere om hvilket bagværk, vi kan levere. Vi klar til at realisere lige præcis det, du ønsker. Vi har stor erfaring med at opfylde vores kunders ønsker og levere det ønskede resultat. Vi kan også fremstille mere specialiserede brødprodukter med f.eks. kødfyld eller med en særlig type mel.

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig

Har du et ønske til en kage eller et brød, som du gerne vil have, at vi skal lave for dig, så er du velkommen til at kontakte os på 31 56 30 18 eller sende os en mail på info@bakebread.dk.
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.