Historie

Om os

Bakebread ApS er et bageri, som vi startede for ca. 3 år siden. Vi har 15 års erfaring inden for bager- og cateringbranchen og er i dag 7 fuldtidsansatte og 40 deltidsansatte. Vi leverer brød og kager til bl.a. REMA 1000 og drømmer om at komme ud til andre af de helt store kunder. Vi leverer også til mindre virksomheder. Lige nu har Bakebread ApS beliggenhed i Hadsund nær Mariagerfjord, men inden længe rykker vi til en større lokation, så vi kan udvide vores sortiment og levere endnu større mængder bagværk, end vi gør nu.

Fra jeres idé til det færdig produkt hos os

Vi leverer både til store og små virksomheder, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Som kunde kommer du med din idé, og så sørger vi for at realisere den.
Hvad end det er inden for bagværk, er vi klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med særlige ønsker. Vores produktion er fyldt med professionelt udstyr til at levere de bedste produkter til vores kunder.

Kontakt os idag og hør mere om Bakebread ApS

Har du spørgsmål til, hvad vi lige præcis kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at kontakte os på 31 56 30 18 eller sende os en mail på info@bakebread.dk.
Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.